Συσκευή Θεραπείας Tecar

 

 
 
 

WINTECARE αντιπροσωπεύει την κορυφή της τεχνολογίας Tecar

 
Χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρομαγνητισμό για τη διέγερση της αιμάτωσης, το Wintecare επιταχύνει τις φυσιολογικές διεργασίες για την αποκατάσταση, επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα στη βιοϊατρική μηχανική και βελτιώνει τον μεταβολισμό.

Η συσκευή κινητοποιεί τους ηλεκτρολύτες στον βιολογικό ιστό και διεγείρει την αιμάτωση σε προσεκτικά στοχευμένα μέρη του σώματος. Ο θεραπευτής μπορεί να αυξήσει και να ελέγξει σημαντικές αντιδράσεις του σώματος, επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα στη βιοϊατρική μηχανική, τη διαχείριση της διαδικασίας των φλεγμονών, την οξυγόνωση των ιστών, την υποστήριξη στη διαδικασία αναγέννησης και αποθεραπείας.

Ο πειραματισμός με υλικά, η επιστημονική ανάλυση της φυσιολογικής αντίδρασης του σώματος στη διέγερση και η παγκόσμιας κλάσης μηχανική, που προέρχονται από δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα των ραδιοσυχνοτήτων, θέτουν την WINTECARE ένα βήμα μπροστά, όταν πρόκειται για αυτό που πραγματικά μετράει: την ταχύτητα αντίδρασης.

Η μέγιστη ονομαστική και αποτελεσματική αντοχή, η βελτιστοποιημένη επιφάνεια επαφής, η ισχυρή χωρητική λειτουργία, που δεν απαιτεί αγώγιμη κρέμα, χάρη στο νέο υλικό επικάλυψης που επιλέγεται αποκλειστικά από την WINTECARE και η εξαιρετική μικροκυκλοφορική απόκριση, ακόμη και χωρίς θερμότητα Στα χέρια των ειδικών, αυτό το μοντέλο μπορεί να κάνει την τεράστια διαφορά, όταν πρόκειται για βελτιωμένους χρόνους στα αποτελέσματα θεραπείας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Αντιστατικά Ηλεκτρόδια: Με εργονομικό κυρτό μέρος, ελαχιστοποιημένο σε μερικές μοίρες, τα αντιστατικά ηλεκτρόδια βελτιστοποιούν την επαφή με το δέρμα έτσι ώστε:
 • να παρέχεται απολεσματικότερα η μεταφορά ενέργειας στους ιστούς κατά μήκος των σκληρών δομών
 • να γλυστρά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια κατά μήκος διάφορων επιφανειών του σώματος
 • να επιτρέπει μια άνετη στάση όταν εργαζόμαστε κοντά στις αρθρώσεις
 
 
 
Υπερθερμικά Χωρητικά Ηλεκτρόδια : Καλυμμένα με ένα νέο υλικό, αποκλειστικά επιλεγμένο από την WINTECARE, τα υπερθερμικά χωρητικά ηλεκτρόδια συνδυάζουν εξαιρετική χωρητικότητα με άψογη σχεδίαση αντίστασης, ώστε να:
 • διπλασιάσουν την ενεργειακή απόδοση για μια δεδομένη τάση, μειώνοντας στο μισό τον χρόνο που χρειάζεται για την αιμάτωση των μαλακών ιστών
 • επιτευχθεί μέγιστο χωρητικό αποτέλεσμα για να βελτιωθεί η ακρίβεια στους μαλακούς ιστούς όταν χρησιμοποιείται αιμάτωση και σε βάθος ενέργεια
 • εξασφαλιστεί ομοιογενής διάχυση χωρίς την ανάγκη για αγώγιμη κρέμα
 
Συσκευή Θεραπείας Tecar
 
 
 
Συσκευή Θεραπείας Tecar
 
Υποθερμικά Χωρητικά Ηλεκτρόδια : Με τον συνδυασμό της νέας επικάλυψης με το σωστό υλικό του πυρήνα, επιτυγχάνεται απαράμιλλη ακρίβεια, ακόμα και σε χαμηλές τάσεις, δημιουργώντας τέλεια οξυγόνωση και αιμάτωση του ιστού, ενώ ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αύξησης της ποσότητας των joule που αναπτύσσονται κατά τη διαδικασία. Η συσκευή είναι ασφαλής να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε περιπτώση οξείας φλεγμονής
 
 
 
 
 
 
 

Χαρακτηριστικά

 
 • Ιατρικό μηχάνημα: πιστοποίηση CE, Κλάση II B
 • Συχνότητα: περίπου 0,5MHz
 • Ισχύς, Χωρητική Τάση: 450VA, 600V
 • Ισχύς, Αντιστατική Τάση : 300W, 150V
 • Βάρος: 6,8 kg
 • Μέγεθος: 50x27x19 cm
 

Εξαρτήματα συσκευασίας

 
 • Ενεργά Ηλεκτρόδια :
- 4 Αντιστατικά Ηλεκτρόδια,
- 2 Υποθερμικά Χωρητικά Ηλεκτρόδια,
- 5 Υπερθερμικά Χωρητικά Ηλεκτρόδια.
 • Κεφαλές :
- 1 Υπερ-Εργονομική Χωρητική Κεφαλή,
- 1 Υπερ-Εργονομική Αντιστατική Κεφαλή.
 • Ουδέτερα Ηλεκτρόδια :
- 1 Υπερ-Εύκαμπτη Πλάκα.
 • Άλλα :
- Τηλεχειριστήριο,
- Καλώδιο τροφοδοσίας.

 
 
 
 
 
Λειτουργία :
Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί το tecar για να διεγείρει γρήγορα την αιμάτωση, την αγγειοδιαστολή, τη μεταβολή της θερμοκρασίας και την αποστράγγιση μέσα σε επιλεγμένους ιστούς. Αυτές οι μοχλεύσεις χρησιμοποιούνται για την επίτευξη αποδοτικών αποτελεσμάτων σε λιγότερο χρόνο.
Με τον έλεγχο της εφαρμοζόμενης τάσης, ο θεραπευτής μπορεί να ελέγξει την παραγόμενη ενέργεια και τους κινητοποιημένους ηλεκτρολύτες. Όσο περισσότεροι ηλεκτρολύτες κινητοποιούνται, τόσο περισσότερη αιμάτωση και joule αναπτύσσονται μέσα στον ιστό.
Σε χωρητική λειτουργία, οι κύκλοι φόρτισης και εκφόρτισης του πυκνωτή προκαλούν έλξη - και επομένως συγκέντρωση - πολωμένων συστατικών προς το διηλεκτρικό υλικό του χωρητικού ηλεκτροδίου. Σε κατάσταση αντίστασης υπάρχει μια έλξη - και κατά συνέπεια μια συγκέντρωση - πολωμένων συστατικών προς τον αντιστατικό ιστό στο σώμα: οστά και άλλες σκληρές δομές, όπως οι σύνδεσμοι και οι τένοντες. Η μεταβολή της συγκέντρωσης των συστατικών σε επιλεγμένες περιοχές του σώματος προκαλεί πολύπλοκες κυτταρικές αποκρίσεις βασισμένες στους μηχανισμούς κατωφλίου του μεμβρανικού δυναμικού, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν ως αποτέλεσμα φυσιολογικές επιδράσεις όπως αιμάτωση, αγγειοδιαστολή, αύξηση θερμοκρασίας και κινήσεις υγρών.